Milyen folyamatok és beállítások szerint épül fel egy weboldal seozása?

Keresőoptimalizálás, azaz SEO

A céges weboldal készítés milyenségét az üzleti célok határozzák meg. Középpontban a megrendelő és igénye áll, a szakmai hátteret a webally biztosítja a működéshez. Közös munka és szoros együttműködés szükséges a sikerhez. Ezek figyelembevételével készül a weboldal. A honlaptervezés és kialakítás folyamatában a következő szempontok a meghatározóak.

Mi a weboldal SEO előnye?

Mitől függ egy weboldal keresőoptimalizálása?

Honlap sebessége

A keresőoptimalizálás függ a weboldal betöltési sebessége befolyásoló tényező a keresőrobotok pontozási rendszerében. A gyors betöltést a keresőrobot jobb helyezéssel értékeli az organikus találati listán. Ez az a eset, amikor a felhasználók és a keresőrobotok felé egyformán teljesítenie kell a weboldalnak.

Weboldal tartalma

A keresőmezőbe beírt kifejezés a leginkább releváns találatokat eredményezi a felhasználók számára. Amennyiben a weboldalunkon nem szerepel a keresett kifejezés, úgy a weblap nem fog megjelenni a Google találati listáján.

Weboldal kialakítása

A keresőoptimalizálás rövid kifejtése, hogy a Google rangsorolási tényezői által pontozzák a weboldalt. Fontos, hogy a felhasználói élmény, az oldal felépítése és az oldal betöltési sebessége optimális legyen. Olyan környezet kell teremteni, hogy mindenki számára elérhető legyen a keresőoptimalizált weboldal.

Kulcsszó

Google keresőoptimalizálás jelentése, hogy böngészőbe írt szavak és kifejezések alapján a keresőrobotok a legrelevánsabb találatot jelenítik meg. Amennyiben a keresett kifejezés a mi weboldalunkra illik a legjobban, akkor az első helyeken fog szerepelni weboldalunk a keresett kifejezésre.

Segítünk megtaláni a kulcsszavaidat

Üzleti és személyes weboldal keresőoptimalizálása

A Google rangsort állít fel a keresőoptimalizálási szempontok alapján. Keresőoptimalizált és mobilbarát weboldal készítés esetében jobb helyezést érhetünk el a Google organikus találati listáján. Az optimalizálás részletei a továbbiakban megtekinthetőek.
Techinikai SEO
Egyedi weboldal tervezés 96%
Onsite SEO
Személyes és üzleti honlapkészítés 97%
Offsite SEO
Keresőoptimalizálás 95%

Rövid betekintés a SEORÓL

Milyen kapcsolat van a keresőoptimalizálás és a honlap szerkezete között?

Rangsorolási tényezők

A keresőoptimalizálás a rangsorolási tényezők betartásának alapján történik. A keresőoptimalizálás alapja, hogy a céges weboldal készítés stabil SEO alapokra támaszkodjon.

Fájlok tömörítése

A weboldalra feltöltött fájlok mérete befolyásoló tényező a weboldal rangsorolásában. Fontos, hogy a legoptimálisabb méretben legyenek elérhetőek a tartalmak weboldalra látogatók számára. A keresőoptimalizálás a weboldalak esetében minimalizált az állományok mérete.

Betöltési idő optimalizálása

Senki sem szeret várni, amennyiben egy weboldal sokáig töltődik, akkor a felhasználó kiléphet vagy elnavigálhat egy másik oldalra. Fontos, hogy a weboldal a legoptimálisabban fusson. Keresőoptimalizálás a megfelelő fájlméret kiválasztásával optimálisan fut a weboldal és mindenki számára egyformán elérhető a honlap sávszélességtől függetlenül.

Weboldal optimalizálása

Hogyan segíti a keresőoptimalizálás?

Weboldal szövege

Kulcsszó kutatást végzünk. A keresőoptimalizálás folyamatában olyan kulcsszavakkal írjuk meg a weboldal szövegeit, amelyek alapján a keresőrobotok releváns találatokat generálnak a felhasználók számára.

Weblap felépítése

A keresőrobotok elolvassák weboldalunk összes tartalmát, így a háttérben futó kódokat is. Az olvasás alapján tájékozódnak, kategorizálják és rangsorolják a weblapot. Ahhoz, hogy a honlap jól olvasható legyen a robotok számára, a keresőoptimalizálás szabályai alapján kell felépíteni a weboldalt.

Rangsorolás

A keresőrobotok rangsorolják a honlapot a keresőoptimalizálási szempontok alapján. Jobb helyezést úgy tudunk elérni, hogy a rangsorolási tényezők ismeretében készítjük el a weblapot.

Hogyan történik a weboldal seozása?

Mi a keresőoptimalizálás folyamata?

Kulcsszókutatás a Google Keyword Planner segítségével

A Webally csapata és a felhasználó közösen összeállít egy kulcsszólistát. A kulcsszó jelentése ebben az esetben minden, az adott tevékenységgel szűkebb és tágabb értelemben kapcsolatba hozható fogalmak köre. Például ha lámpákat árulsz, akkor érdemes a villamossággal kapcsolatos kifejezéseket is kulcsszóként jelölni.

Versenytárselemzés

Érdemes megfigyelni és elemezni a versenytársak weboldalait, ki milyen kifejezéseket tart relevánsnak, milyen kulcsszavakat használ. A vizsgálatunkat megkönnyíti a Google Keyword Planner ingyenesen használható kulcsszókutató programja. Elemzések után látni fogjuk versenytársaink erősségeit és gyengeségeit. Hasznos információk abban a tekintetben, hogy nyílik lehetőség előnyök kiaknázására a versenytársakkal szemben. Az a fő szempont, hogy senkit ne veszítsünk el, aki érdeklődik termékeink vagy szolgáltatásaink iránt.

Tartalmi SEO, Blogbejegyzés készítés

Keresőoptimalizált szövegírás célja, hogy kulcsszavaink felhasználásával minőségi tartalmakat készítsünk, osszunk meg a weboldalunkon. Célkeresztben a termék és szolgáltatás bemutatása. Igazból ez az, ami érdekli a látogatót. A minőségi tartalmak közélésére blog felületet kell biztosítanunk. Ennek időszérűsítése, újdonságok megosztása, hírek közzététele folyamatos napi szintű feladat a weboldal üzemeltetésében. Nincs kiábrándítóbb egy korábbi évről ott ragadt, aktualitását vesztett blogbejegyzést találni. A kezdeti intenzitás nagyon fontos gyakori megjelenésekkel és új tartalmakkal. Amikor már a felhasználók megismerik az oldalunkat elegendő a kiegyensúlyozott emlékeztető híradás.

A weboldal népszerűsítése

A link-építés segít megsokszorozni weboldalad organikus forgalmát. Hiteles forrásokat kell találnod, akik hivatkoznak weboldalad egyes tartalmaira. Az Off-page SEO fogalma, hogy milyen hivatkozásokban jelenik meg oldalad. Erre a legjobb lehetőség a blogposzt, a vendégbejegyzés, sajtómegjelenés és a közösségi média. Ez egy hirdetési folyamat, ami nem a reklámköltségeidet növeli, mégis magasabb a profit elérését támogatja.

Közösségi oldalak

Kövess minket Facebookon is!

Még több információért, érdekes részletekért és extra tartalmakért kövess minket Facebookon és Instagramon is!

Új mobilbarát weboldalt szeretnél?

Miért válassz minket?

A megrendelő egyedi igényei szerint tervezzük meg a honlapot, különös tekintettel a modern megjelenésre.

01. Megbízhatóság

A mobilbarát weboldal készítés során a megrendelő elvárásai alapján készül el. A kommunikáció és a partnerség a sikerhez vezető út.

02. Innováció

A honlapkészítés, az egyedi webdesign és mobilbarát weboldal készítés hosszútávon előnyös befektetés.

03. Garancia

Mobilbarát weboldal készítés garanciával! Általunk elkészített honlapokra garanciát vállalunk.

Webally Blog

Praktikus tanácsok a sikeres weboldalhoz

Rendszeresen megjelenő cikkek, írások mobilbarát weboldal készítés témájában, keresőoptimalizálásról, technológiáról.

Mi a sikeres weboldal titka?

Növelni szertnéd a weboldalad látogatottságát?

Mobilbarát weboldal készítés vagy keresőoptimalizálást után érdeklődnél vagy esetleg kérdésed van, kérlek keress elehetőségeink egyikén.