Mobil- és felhasználóbarát céges weboldal készítés lépésről lépésre.

Weboldal készítés és fejlesztés​

A céges weboldal készítés milyenségét az üzleti célok határozzák meg. Középpontban a megrendelő és igénye áll, a szakmai hátteret a webally biztosítja a működéshez. Közös munka és szoros együttműködés szükséges a sikerhez. Ezek figyelembevételével készül a weboldal. A honlaptervezés és kialakítás folyamatában a következő szempontok a meghatározóak.

Hogyan lehet jól működő, könnyen áttekinthető, esztétikus weboldalam?

Mi a 4 legfontosabb tényező egy jól működő céges weboldal készítés esetében?

Struktúra

A felhasználó szempontjából a céges weboldal letisztult megjelenése önmagában információt hordoz. A céges weboldal készítés folyamatában hangsúlyos az egyedi megjelenés. 

Reszponzív kialakítás

Ahhoz, hogy üzenetünk eljusson a felhasználóhoz, a weboldal különböző méretű monitorokon, telefonokon és tableteken ugyanazt az élményt kell nyújtsa. A mobilbarát és céges weboldal készítés lehetővé teszi, hogy a honlap mérete igazodjon a készülék méretéhez.

Felhasználóbarát

Fontos szempont, hogy a weblapra látogatók könnyedén kezeljék honlapunkat. Az átlátható céges weboldal készítés tudattalan szinten befolyásolhatja a weboldal látogatóját.

Betöltési sebesség

Ahhoz, hogy üzenetünk eljusson a felhasználóhoz, a weboldal különböző méretű monitorokon, telefonokon és tableteken ugyanazt az élményt kell nyújtsa. A mobilbarát és céges weboldal készítés lehetővé teszi, hogy a honlap mérete igazodjon a készülék méretéhez.

Webally erősségei

Üzleti és személyes weboldal fejlesztés

A céges weboldal készítés milyenségét az üzleti célok határozzák meg. Középpontban a megrendelő igénye áll, a szakmai hátteret a Webally biztosítja a működéshez. Közös munka és szoros együttműködés szükséges a sikerhez. Ezek figyelembevételével készül a weboldal.

Webdesign
Egyedi weboldal tervezés 96%
Weboldal készítés
Személyes és üzleti honlapkészítés 97%
SEO
Keresőoptimalizálás 95%

Céges weboldal készítés

Milyen szempontok alapján értékelhető az üzleti honalpkészítés?

Felhasználóbarát kialakítás

A céges weboldal készítés esetében a weboldalra látogatóknak könnyedén tudniuk kell használni. Az általuk keresett tartalmi elemeket egyszerűen el kell érniük a honlapon. A weblapot mindig a honlapra látogató szemszögéből készítjük és fejlesztjük.

Mobilbarát megjelenés

Napjainkban a weboldalakra többen keresnek mobiltelefonon, mint számítógépen. A céges weboldal készítés során ügyelünk, hogy a weblap tartalma különböző méretezésben is megfelelően jelenjen meg a felhasználók készülékein.

Egyedi webdesign

A fejlődést folyamatosan figyelemmel kísérve, olyan céges weboldalakat készítünk, amelyek követik az aktuális trendeket. Az céges weboldal készítés elsődleges szempontja, hogy egyedi arculatot alakítunk ki megrendelőink honlapjának.

Modern weboldal

Milyen honlap tulajdonosa leszel a céges weboldal készítés után?

Szerkeszthető felület

Amennyiben igénybe szeretné venni üzemeltetési szolgáltatásunkat, arra is lehetősége van. A céges weboldal készítés után, a megrendelőnknek lehetőséget kínálunk arra, hogy feltöltés után Ő maga vagy csapata szerkeszthesse

Biztonságos felépítés

Egy jó honlaphoz hozzátartozik a biztonságos üzemelés is. A céges weboldal készítés során minden olyan biztonsági intézkedést megteszünk, amellyel megvédhetjük megrendelőink illetve az oldalra látogatók adatait.

Garancia

Céges weboldal készítés garancia. A Webally csapata által fejlesztett weboldalakra garanciát vállalunk. Fontosnak tartjuk, hogy a munkánkért felelősséget vállaljunk!

Milyen folyamatokat tartalmaz a céges weboldal készítés?

Mi a céges weboldal készítés folyamata lépésről lépésre?

1. Igényfelmérés

Ingyenes konzultáció keretében először felmérjük az ügyfél igényeit, elképzeléseinek megfelelően készítjük el a céges weboldal készítés terveit.

2. Domain cím választás

A jó domain név könnyen megjegyezhető és lényegre törő. Legcélszerűbb azonban cégünk nevét választani.

3. Tárhely lefoglalása

Körültekintően kell választani. A megfelelő tárhely biztosíték arra, hogy weboldalunk feltöltés után optimálisan működjön.

4. Látványterv

A megrendelő igényei és a felhasználói szempontok ismeretében készítjük el a látványtervet. Színek, aloldalak száma, tipográfia…

5. Webprogramozás

A megrendelő által elfogadott végleges weboldal tervet valósítjuk meg, ezután kezdődik meg a céges weboldal készítés.

6. Keresőoptimalizálás

A megrendelő igénye szerint történik a weboldal SEO-zása.
A technikai SEO beállításokat beállítjuk a honlapkészítés alatt.

7. Tartalomfeltöltés

Következő lépés a tartalom feltöltése az elfogadott terv alapján elkészített rendszerbe. Az egyedi szövegek, saját képek.

8. Tesztelés

A weboldal készítés végeztével teszteljük a honlap működését. Elküldjük a megrendelő részére a demó oldalt megtekintésre.

9. Átadás

A céges weboldal készítés utolsó fázisa, hogy a megrendelő által megtekintett és elfogadott demó oldalt feltöltjük és beüzemeljünk a vállalkozás tárhelyére.

Közösségi oldalak

Kövess minket Facebookon is!

Még több információért, érdekes részletekért és extra tartalmakért kövess minket Facebookon és Instagramon is!

21 szempontban összeírtuk mindazokat a funkciókat, amelyek támogatják a sikeres weboldalt.

Milyen elemeket tartalmaz egy felhasználó- és mobilbarát weboldal?

Mobilbarát

Egyre többen használják a mobiltelefonjukat keresési célra, így a mobilbarát weboldal készítés fontos szempontja, hogy legyen gyors, könnyen kezelhető és konvenciókövető a honlap.

Szerkesztő felület

A megrendelő kérésére megmutatjuk a weboldal szerkesztési felület működését. A megrendelő a későbbiekben maga tudja honlapját kezelni, nem szükséges hozzá programozói ismeret.

Könnyű tájékozódás

A mobilbarát weboldal készítés elemeként folyamatosan látja a látogató a menüsort, így könnyen tájékozódhat, könnyen átléphet egyik menüpontról a másikra érdeklődésének megfelelően.

Közösségi média

A mobilbarát weboldal készítés és keresőoptimalizálás során jelentős tényező a céges közösségi oldalak összekapcsolása a honlappal. Ez azt jelenti, hogy a látogató az elérhetőségek aloldalon megtalálja a közösségi oldalak hivatkozásait. Közvetlenül tud átlépni a mobilbarát weboldalról a közösségi felületre.

Beépített hívás lehetőség

Mobiltelefonról közvetlenül a weboldalon keresztüli hívásindítás lehetősége. A mobilbarát weboldal készítés esetében ez azt jelenti, hogy a látogató az elérhetőségek oldalra lépve azonnal, a honlapról közvetlenül tudja indítani hívását.

Könnyű tájékozódás

A mobilbarát weboldal készítés elemeként folyamatosan látja a látogató a menüsort, így könnyen tájékozódhat, könnyen átléphet egyik menüpontról a másikra érdeklődésének megfelelően.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Közvetlenül az elérhetőségek oldalról azonnal küldhet üzenetet az érdeklődő. Mobilbarát weboldal készítés esetén is fejleszthető, az egyszerű email küldéstől a részletes kérdőívig vagy azonnali megrendelésig sokféle lehetőség áll rendelkezésre. Automatikus válaszemail küldési funkció is beépíthető. Nagyon jó marketing eszköz a bizalom építésére.

Képek, galériák

A képekre szükség van ahhoz, hogy egy weboldal érdeklődést ébresszen. Egy jól kiválasztott fotón szívesen elidőznek a látogatók. Mobilbarát weboldal készítés lehetővé teszi, hogy a honlapba beépített képek reszponzívan jelennek meg.

Keresőoptimalizált felépítés

A keresőrobotok szempontrendszere szerint történik a mobilbarát weboldal készítés. Ez támogatja a Google találati listán az elsők között való megjelenésünket.

Hogyan tudjuk jobban hangolni a honlapunkat a felhasználók számára?

Milyen apró részletek vannak még a mobilbarát weboldal készítés esetében, amely egy sikeres honlaphoz vezet?

Blogbejegyzés

A honlap tulajdonosától függ a továbbiakban, hogy hogyan, milyen gyakran, milyen formában kommunikál a célcsoportjával. A blogbejegyzés kiváló lehetőség az újdonságok bemutatására és növeli látogatottságot. Keresőoptimalizálási és mobilbarát weboldal készítés szempontból ez szintén az oldal pozicionálását támogatja.

Webdesign

A mobilbarát weboldal készítés esetében a felhasználói igények szerint a megrendelővel közösen alakítjuk ki az oldal megjelenését. Minden felületen egységesen jelenjen meg a cég internetes arculata. A webdesign szintén marketing eszköz.

Marketingkommunikáció

A marketingkommunikáció szintén a sikeres üzleti élet záloga és ez vonatkozik internetes megjelenésre is. A marketing tervvel összhangban elkészített mobilbarát weboldal készítés jó kommunikáció a cég részéről.

Nyelvválasztó módul

A mobilbarát weboldal készítés estén, lehetőség van angol, német vagy egyéb nyelveken feltöltött tartalom a Magyarországon élő külföldieket is informálja.

Tartalommegosztás

Blogbejegyzéseket a látogató megoszthatja különböző közösségi média felületeken, mint például Facebookon vagy Twitteren. A tartalmakat egy kattintással tovább lehet küldeni az ismeretségi körben.

Letölthető tartalmak

A látogató számára fontos, hogy az oldalról letölthesse az aktuális katalógusokat, terméklistákat és tájékoztatókat. Mindezt a mobilbarát weboldal készítés szintén lehetővé teszi a felhasználók számára.

Betöltési sebesség

A keresőoptimalizált felépítésnek és a mobilbarát weboldal készítésnek köszönhető. A webally által készített weboldalak betöltési sebességét optimalizáljuk.

Adatvédelem

A weboldal kötelező része a felugró sütik (cookie) pop-up ablak. Minden adatküldő űrlapnál kötelező elem az adatvédelmi tájékoztató elfogadása a személyes adatok védelme érdekében.

Biztonság

A Webally által készített mobilbarát weboldalak ellenállnak a kémprogramok behatolási kísérleteinek.

Google térkép

A vállalkozás székhelye megjelenik a Google térképén. Ez a felhasználóknak, ügyfeleknek segítséget nyújt a cég felkeresésekor. A mobilbarát weboldal készítésben megjeleníthető a Google beágyazott térképe.

Google Analytics

A Google Analytics segítségével a weboldal forgalmát követheti nyomon. Ez egy olyan program amivel elemezheti, hogy honnan és kik keresték fel, mennyi időt töltöttek el az oldalon és milyen kulcsszavak alapján jutottak el az oldalra.

Segítség

A mobilbarát weboldal készítés és keresőoptimalizálás esetén, esetlegesen felmerülő kérdések tekintetében természetesen szívesen állunk rendelkezésére.

Új mobilbarát weboldalt szeretnél?

Miért válassz minket?

A megrendelő egyedi igényei szerint tervezzük meg a honlapot, különös tekintettel a modern megjelenésre.

01. Megbízhatóság

A mobilbarát weboldal készítés során a megrendelő elvárásai alapján készül el. A kommunikáció és a partnerség a sikerhez vezető út.

02. Innováció

A honlapkészítés, az egyedi webdesign és mobilbarát weboldal készítés hosszútávon előnyös befektetés.

03. Garancia

Mobilbarát weboldal készítés garanciával! Általunk elkészített honlapokra garanciát vállalunk.

Webally Blog

Praktikus tanácsok a sikeres weboldalhoz

Rendszeresen megjelenő cikkek, írások mobilbarát weboldal készítés témájában, keresőoptimalizálásról, technológiáról.

Mi a sikeres weboldal titka?

Növelni szertnéd a weboldalad látogatottságát?

Mobilbarát weboldal készítés vagy keresőoptimalizálást után érdeklődnél vagy esetleg kérdésed van, kérlek keress elehetőségeink egyikén.